4000-520-616
欢迎来到免疫在线!(蚂蚁淘生物旗下平台)  请登录 |  免费注册 |  询价篮
主营:原厂直采,平行进口,授权代理(蚂蚁淘为您服务)
咨询热线电话
4000-520-616
当前位置: 首页 > 新闻动态 >
新闻详情
Onwijs - Multitouch Specialists
来自 : www.onwijs.com/ 发布时间:2021-03-25

Onwijs bestaat al sinds 1994. In het begin maakten we educatieve en informatieve CD-ROMs en televisieprogramma s, en deden we educatieve projecten, onder meer voor onderwijs en bibliotheken.

Eind 2008 werden de eerste multitouchtafels wereldwijd ge ntroduceerd en Onwijs was n van de eerste bedrijven in Europa die met deze eerste generatie multitouchtafels aan de slag ging. Wij zagen veel potentieel in de technologie voor bibliotheken en onderwijs, ons eerste multitouchproject was voor de Zeeuwse Bibliotheek. Dit ging om de allereerste Microsoft Surface, toen nog een zware stevige tafel.

\"De

Wij hadden niet alleen de eerste multitouchtafel in Europa, wij waren n van de eersten ter wereld die met deze technologie aan de slag gingen. Onwijs behoorde tot de eerste 25 Surface Multitouchpartners van Microsoft, de pioniers op het gebied van inzet van multitouch. Hier waren wij natuurlijk buitengewoon trots op.

Onze eerste multitouchprojecten waren gericht op bibliotheken en dit was de eerste sector waar wij op vrij grote schaal multitouch hebben ge ntroduceerd. Door deze kanalen kregen wij steeds vaker te horen dat de multitouchtafel geliefd was onder oudere bezoekers: welzijnsmedewerkers die met ouderen de bibliotheek bezochten vertelden dat ouderen steeds terug wilden naar de bibliotheek voor de Onwijs Multitouchtafel.

Vanuit verschillende woonzorgcentra kwam in 2011 het verzoek om een multitouchprogramma te ontwikkelen voor de ouderenzorg, en zodoende zijn we aan de slag gegaan. In 2015 introduceerde Onwijs De Zorgtafel, en het was gelijk een succes. De tafel werd verder ontwikkeld in samenwerking met mensen uit de praktijk van de ouderenzorg, en afgaande op hun feedback kreeg de Onwijs Zorgtafel een nieuwe naam, De BelevenisTafel.

Op dit punt begonnen wij samen te werken met resellers, andere bedrijven die ook graag onze software wilden verkopen, omdat er zoveel vraag naar was.

\"De

Wij werken voortdurend aan het verder ontwikkelen van de BelevenisTafel, onder meer door co-creatie en met input van de zorgprofessionals die ermee werken. Regelmatig krijgen onze klanten gratis nieuwe updates en elke paar maanden introduceren wij nieuwe softwarepakketten.

De echte Onwijs BelevenisTafel bestaat inmiddels uit een breed scala aan applicaties speciaal voor ouderen, en ouderen met dementie. Onze dementie-gerichte software is ontwikkeld om deze mensen te stimuleren en te activeren, en wij krijgen hier veel positieve reacties op uit de praktijk.

Tegenwoordig is de BelevenisTafel een groot succes. Hij wordt gebruikt in verzorgingshuizen door heel het land, en ook over de grenzen maakt men er gebruik van, onder meer in Belgi , Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn inmiddels al meer dan 2000 klanten voor de BelevenisTafel alleen.

Naast de BelevenisTafel maakt Onwijs ook multitouchtafels en -software voor onder andere bibliotheken, musea, gemeentes en commerci le klanten. Onwijs blijft zich verder ontwikkelen en is altijd op zoek naar de volgende manier om multimedia-technologie in te zetten voor een beter leven. Dit doen we met zo n 40 Onwijs fijne collega s, in Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee.

本文链接: http://remcoproduct.immuno-online.com/view-776486.html

发布于 : 2021-03-25 阅读(0)
公司介绍
联络我们
服务热线:4000-520-616
(限工作日9:00-18:00)
QQ :1570468124
手机:18915418616